sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Veneen vesillelasku

Tänään on ollut mukava päivä.

Käytiin parin kaverin kanssa viemässä vene vesille. Veneen piti hakea Alastarolta asti, eli noin 1,5 tunnin matka per suunta. Sinne päin ilman koukkua ja sieltä takaisin venetrailerin kanssa. Roomster sopii mainiosti vetokäyttöön, hyvin vetävä moottori ja mainio vaihteisto pelaavat hienosti yhteen.

Peruutustutka toimii kun koukku paikallaan, kunhan ei koukussa kuormaa. Kun kärry kiinni, peruuttaessa näkyy radion näytöllä tieto asiasta.

Mäkilähtöavustin pelaa hienosti lähdettäessä venerampilta ylös. Ei samaa arpomista kun autolla missä ei tuota järjestelmää. Auto lähtee määrätietoisesti eteenpäin eikä mene senttiäkään taaksepäin, pelkästään sillä että rauhallisesti siirtää jalan jarrulta kaasulle päin.

Alastarolla käytiin nauttimassa kebab-eläintä (Alastaron kebab-pizzeria ansaitsee erityismaininnan, kannattaa käydä). Sen jälkeen siirsimme trailerin auton perään, tarkistettiin renkaiden paineet ja nauttisimme ilmaisen jäätelön R-kioskilla.

Isoilla kuormituksilla kannattaa olla erityisen tarkka rengaspaineiden kanssa. Roomsterissa kuormattuna taakse suositellaan 3,2 baaria. Pienellä kuormalla takana miltei baarin verran vähemmän. Mitä olen alan lehdistöä lukenut, oikealla rengaspaineella on erittäin suuri merkitys ääritilanteissa kuormattuna.

Tuossa vielä parit kuvat päivältä.Kebab-eläin mallia rulla. Lisämaustetta toi tulinen kastike ja aurajuusto

Ilmainen Ingmanin jäätelö R-kioskiltaSwing-radion näytölle ilmestyy peräkärryn kuva kun kärry perässä peruuttaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti