tiistai 21. helmikuuta 2017

Toinen määräaikaishuolto

Auto kävi eilen toisessa huollossa kilometrin ollessa 53 816 km. Tilasin huollon Laitilassa toimivasta KK-AutoTeamista, joka on ennenkin autoa huoltanut. Kyseinen huoltoliike on monien merkkien valtuutettu merkkikorjaamo, mm. Škoda on listalla.

Huoltoajan sai hyvin noin viikon päähän tilauksesta. Vein auton edellisenä päivänä ja noudin huoltopäivänä töitten jälkeen, joten ei tarvinnut stressata saako auton vietyä oikealla hetkellä huoltoliikkeeseen, etenkin kun sijaitsee naapurikaupungissa.

60 tkm huoltoon kuuluu Škoda Roomsterissa öljyn vaihto, raitisilmansuodattimen vaihto, sytystulppien uusinta, perävaunun vetokoukun puhdistus ja öljyäminen, jarrunesteen vaihto ja laajennettu tarkastushuolto. Kaikki työvaiheet on dokumentoitu selvästi ja Škoda ajoturva jatkuu taas.

Huollon jälkeen auton taustapeiliin on laitettu hieno muistutus siitä, että käytetty merkkiliikettä. Kaikki huoltodokumentit on laitettu hienoon Škoda-huoltokansioon.

Huollon yhteydessä myös tehtiin takuukampanjana DSG-vaihteiston ohjelmistopäivitys. Vaihteisto on toiminut koko auton elinkaaren moitteitta eikä toiminta päivityksen jälkeenkään aiheuta syytä moitteeseen.

Tässä huollossa tehtiin selvästi enemmän operaatioita kun ensimmäisessä huollossa, joten laskukin oli tästä syystä isompi, 529,55 €. Huoltovälin ollessa pitkä (2 v tai 30 tkm) kustannuksia voidaan kuitenkin pitää hyvin maltillisina. Laadukasta premium-autoa mielellään huoltaa tarkasti, jolloin se oletettavasti palveleekin pidempään moitteetta.


Huoltokansion etusivu

Huoltokansion takasivu

Huoltokuitti

Huoltoluettelo, ensimmäinen kolmesta sivusta

Kokonainen huoltotuloste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti