lauantai 31. toukokuuta 2014

Pyöräteline

Tilasin autooni jo auton tilauksen yhteydessä auton sisälle kiinnitettävän pyörätelineen. Se kiinnittyy auton tavaratilan kiinnityspisteisiin ja pyörälle tulee myös erillinen kiinnitysnaru, joka kiinnittyy tavaratilan keskialueen kiinnityspisteisiin.

Telineen kiinnitys jo ensimmäisellä kerralla tuntuu hyvin loogiselta. Teline istuu auton tavaratilaan erittäin hyvin ja on jämäkkä. Kiinnitys eikä irroitus ei vaadi työkaluja. Telineessä saa kuljettettua yhtä tai kahta polkupyörää yhtäaikaa. Koska auto on sopivan korkea, satulaakaan ei tarvinnut laskea.

Pyörä kiinnittyy etuhaarukastaan, joten eturengas pitää irroittaa. Tämän jälkeen pyörän kiinnitys on hyvin suoraviivaista. Sidontanaru on tukeva ja sitä on helppo kiristää, joten pyörä ei ajossakaan liiku tai pidä ääntä.

Suosittelen varustetta lämpimästi, mikäli haluaa kuljettaa pyörää tai pyöriä näppärästi autossa. Varuste on nimeltään "Polkupyöräteline auton sisätilaan kahdelle polkupyörälle" ja tuotekoodi on 3T9 056 700. Pyörätelineen käyttöohjeessa oli mainittu malleista Roomsterin lisäksi Octavia ja Yeti.

Pyörätelineen pakkaus

Pyöräteline asennettuna, toisen pyörän kuljetustankoa ei ole kiinnitetty

Polkupyörä asennettu telineeseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti