torstai 29. toukokuuta 2014

Roadtrip Uusikaupunki - Korppoo - Kustavi - Uusikaupunki

Koska saaristo on aina kaunista, tuli eilen hiukan ulkoilutettua autoa.

Pääsin töistä vasta kuudelta joten reissusta tuli hieman myöhäinen mutta emme antaneet sen haitata elämää. Sain hyvän vinkin että Paraisilla olisi upea kalkkilouhos ja tämä sopii hyvin matkalle. Sen jälkeen kohteena oli Korppoo, johon pääsee Paraisista kätevästi kahdella lossilla. Losseilla oli käyttäjiä aika paljon, koska ilta-aika ja pyhä tulossa, mutta lossit vetävät onneksi varsin hyvin.

Matka sujui mukavasti Roomsterilla, onhan se erinomainen pitkilläkin siirtymisillä ja tarjoaa kuljettajalle sekä matkustajille ensiluokkaisen mukavuuden. 45-profilin renkaat tarjoavat täydellisen kontrollin tunteen isoissakin mutkissa.

Erityismaininnan ansaitsee Korppoossa oleva ravintola Hjalmar's restaurant and pub. Saavuimme tuonne vähän yli kymmeneltä illalla, ravintola oli menossa jo yhdeksältä kiinni. Olivat kuitenkin pitäneet auki koska terassilla oli vielä väkeä ja pyöräyttivät pizzatkin koska halusivat palvella pitkämatkalaisia ja tiesivät että mistään muualtakaan lähellä ei saanut enää ruokaa tähän aikaan. Palvelu ja pizzat olivat erinomaisia ja terassikin pihalla näytti viihtyisältä.

Ravintolan jälkeen kävimme vielä Korppoon kirkonkylän jälkeen olevalla Korpoströmillä asti koska tie vei sinne asti.

Paluumatka meni normaalisti Kustavintietä takaisin Uuteenkaupunkiin, mutta koska ilta oli vielä nuorehko ja ilma kaunis, päätimme jatkaa vielä Kustaviin, jossa tuli ihailtua mm. Suomen sodan muistomerkkiä.

Tässä vielä parit kuvat:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti